Om melamin servise

Melamin servise, laget av melaminharpiks. Siden fødselen i Sveits i 1938 har den spredd seg over hele verden, og nå har den en historie på mer enn 70 år.

 

1. Sanitær servise

Melamin-servise har lenge blitt kalt den øverste studenten innen servise av plast, som ofte ikke bare sees i familiens måltider, men også mye brukt på sykehus, skoler, restauranter og andre steder. Teksturen mellom vanlig plast servise og fajanse ser ikke bare ut til å være av høy kvalitet, men det er heller ikke lett å vises arr, og det er vanskelig å reprodusere bakterier.

 

2. Ikke varmt

Og forholdet til denne typen servise også på grunn av materiale, varmeoverføringsex er dårlig, uansett å multiplisere på kaldt eller varmt arrangement, gjennomfør temperatur ikke lett. Så å bære dem vil ikke skje panikk Zhang Zhang legger på bordet, berører ørene for å avkjøle et slikt bilde, barn kan også hjelpe mor og pappa med å avslutte oppvasken.

 

3. Hardhet

Det er også det vanskeligste plastmaterialet i verden, og det er vanskelig å bryte.

 

4. Den har fargerike mønstre

Melamines egenskaper lar den vise fargerike materialer, som kan tilfredsstille designernes kreative ideer på hvite plater. Som sådan er de fleste av melaminplastplatene fargerike og har unike designmønstre.

 

5. Høy temperatur smelter ikke

Vanlige plastplater vil oppløses og deformeres under høy temperaturoppvarming, mens melaminplastplater tåler den høye varmen på 180 grader, noe som gjør et askebeger er ikke noe problem i det hele tatt.

 

6. Om sikkerhet

Det har kommet nyhetsmeldinger om melamins toksisitet i det siste, og det er mange mennesker som er bekymret for materialer som melaminharpikser. Imidlertid har materialet, som har vært populært i 70 år, gjentatte ganger blitt bekreftet av profesjonelle myndigheter gjennom årene for å være ufarlig. Ettersom bearbeidingstilstanden til melamin ikke er så lett å fordampe, kan du føle deg komfortabel med å bruke.

 

7. Ikke mikrobølgeovn

Imidlertid bør disse rettene ikke varmes opp i mikrobølgeovnen, og det er også mulighet for brudd eller brudd når de blir overopphetet. Så ikke legg i mikrobølgeovn eller stekeovn og andre apparater med høy temperatur.


© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd