Forskjellen mellom kaffekopp og tekopp

Forskjellen mellom en kaffekopp og tekopp:

For kaffekopper liker noen å bruke dypteksturert keramiske kopper til å holde dypt stekt kaffe. Imidlertid bruker de fleste fremdeles keramiske kopper for å tolke den delikate aromaen av kaffe.

De fleste som er nye på kaffe forveksler ofte kaffekopper og svarte tekopper når de velger en kopp. Generelt, for å spre smaken av svart te og gjøre det lettere å verdsette fargen på svart te, er bunnen av koppen grunne, munnen på koppen er bred, og lysoverføringen er høy. Kaffekoppen har en smal munn, et tykkere materiale og lavere lysoverføring.

Det er to typer kaffekopper, fajanse og porselen. Det rådende kaffekonseptet må være varmt. I tråd med dette konseptet har koppprodusenter utviklet keramikkbeger med varmeisolasjonseffekter og benkina-kopper som er bedre enn porselenskopper. Bruken av denne benkina-koppen som inneholder 25% animalsk benmel har en lett tekstur, sterk lysoverføring, myk farge, høy tetthet og god varmebeholdning, noe som kan gjøre at kaffen i koppen senker temperaturen saktere. Siden prisen på benkina-kopper er mye dyrere enn for keramikkbeger og porselenskopper, blir den imidlertid sjelden brukt av vanlige familier og kan bare finnes i mer sofistikerte kaffebarer.

I tillegg er fargen på kaffekoppen også veldig viktig ...

Fargen på kaffen er klar gul, så for å uttrykke denne egenskapen ved kaffe, er det best å bruke en hvit kaffekopp inne i koppen. Noen produsenter har ignorert dette problemet og malt forskjellige farger i koppene, og til og med malt detaljerte mønstre. Dette kan forbedre visningen av koppen når den plasseres, men det er ofte vanskelig å skille fullføringen av kaffebryggingen og kaffens kvalitet ut fra kaffens farge.

Når du velger en kaffekopp, kan du velge etter type kaffe og drikkemetode, og i henhold til personlige preferanser og drikkeforhold. Siden personlige preferanser og drikkeforhold avhenger av din egen situasjon, vil jeg bare gi noen få valg om kaffetypen og hvordan du drikker den.

Generelt er keramiske kopper egnet til dyp steking og sterk smakskaffe, mens porselenskopper egner seg til en lettere kaffe. I tillegg bruker Espresso generelt en spesiell kaffekopp under 100CC. Når du drikker en latte med en høy andel melk, eller en damekaffe, bruker du ofte krus uten koppholdere. I tillegg til koppens utseende, kommer det an på om det er enkelt å hente og vekten er passende. Når det gjelder vekt, er en lettere kopp bedre. En slik kopp har en fin struktur. Den fine strukturen representerer de fine partiklene i råstoffet for å lage en kaffekopp. Derfor er koppoverflaten tett og gapet lite, og det er ikke lett for kaffeskalaen å feste seg til koppoverflaten.

Når det gjelder rengjøring av kaffekopper, er det generelt tilstrekkelig å skylle med vann umiddelbart etter å ha drukket kaffe. For langvarig bruk og kaffeflekkene på overflaten av kaffekoppen som ikke kan skylles i tide, kan du suge sitronsaften til avkalking. Hvis du ikke kan rengjøre den grundig, kan du også bruke en nøytral oppvaskmiddel for å rengjøre den på en svamp. Men ikke bruk harde børster. Ikke bruk sterk rengjøringsløsning for syre og alkali for å unngå å klø i kaffekoppen.

© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd