Hvordan rengjøre melaminretter?

Melamin servise er egnet for servering (fast food) kjedebutikker, mat domstol, kantiner på universitetet (college), hotell, bedriftskantiner, reklamegaver og så videre. På grunn av særegenheten i molekylstruktur i tett aminplast, passer ikke servise av tett amin til bruk i mikrobølgeovn, hvis bruk kan gi dillefenomen.

 

Rengjøring av servise

Lukk amin servise kan ikke vaske skylling med ståltrådkule, kan skylle ut glansen på overflaten av serviset, kan også etterlate mye Nick, ikke foreslå å skylle med ståltrådkule. Fordi melamin-serviset har tekstur av keramikk, er overflaten relativt jevn å rydde opp i. Det er også mer praktisk, hvis det er spesielt vanskelig å vaske skitt som foreslås å ta vaskemiddelvann, ta en vaskeklut eller direkte bruke oppvaskmaskinen .

 

Hvis melamin-servise med lang tid, melaminretter adsorpsjon av pigment, oljeflekker, kaffeflekker og andre sta flekker kan gjøre melamin-servise gul svart, er det ikke lenger mulig å rengjøre med den generelle metoden, for å bruke det kjemiske melamin-serviset spesielt -effektivt rengjøringspulver, 80 grader hver 20. liter varmt vann i 180-400 gram melamin-servise, spesiell, meget effektiv rengjøringspulverblanding, rør til det er oppløst, melamin-servisene retter opp i løsningen, suge 30 til 60 minutter. effektiv rengjøring etter nytt servise, bestikk skuring etter dobbelt nytt servise vask eller rengjøring i oppvaskmaskinen.


© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd