Melamin Bestikksett

Plastic Melamine Spoon Rest

Melamin bestikk, også kjent som melamin servise, blir oppvarmet og presset av melamin harpiks pulver. Melamin bestikk brukes i cateringindustrien og barnehageindustrien på grunn av sin lette vekt, vakre utseende, lavtemperaturmotstand og ikke-brytende egenskaper.

Melamin bestikk er en høymolekylær polymer, forkortet som mf på engelsk, og dens monomer er formaldehyd og melamin. En 37% vandig løsning av formaldehyd ble anvendt i reaksjonen, og molforholdet mellom de to monomerer av formaldehyd og melamin var 2 til 3.

Studier har vist at med økningen av formaldehyddosering økes mengden formaldehyd, og reaksjonen er lett å utføre; å endre mengden formaldehyd kan produsere melaminharpiks oppnådd fra forskjellige metylolmelamin. Når reaksjonssystemet ph er 8,5, mindre sidereaksjon, er reaksjonen lett å kontrollere; temperaturen er høy, reaksjonshastigheten er rask, og mengden formaldehydbinding er liten påvirket i området 54-80 ° C.

Det første trinnet i reaksjonen er å danne et annet antall n-hydroksymetylsubstituenter og deretter kondenseres videre til en lineær harpiks. Generelt er reaksjonsbetingelsene forskjellige, og molekylvekten til produktet er også forskjellig, fra vannoppløselig til dårlig vannløselig og til og med uoppløselig og infusjonsbar faststoff. Melaminharpiksen herdes ikke ved romtemperatur og må generelt termisk herdes ved 130 til 150 ° C. Studier har vist at en liten mengde syre tilsettes som katalysator under herding for å øke herdingshastigheten. Den herdede melaminformaldehydharpiksen er fargeløs og gjennomsiktig, stabil i kokende vann, og kan til og med brukes ved høy temperatur på 150 ° C, og har selvslukkingsegenskaper, lysbue-motstand og gode mekaniske egenskaper.


© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd