Produksjonsprosess for melamin servise

melamine tableware china

Produksjonsprosess av melamin servise

1. Forvarmingsprosedyre: bruk råstoffboksen til å veie melamin-serviset som skal veies, og sett det i høypresisjonsbølgen for å forvarme det, slik at det pulverformige råmaterialet varmes opp i en blokk.

2. Vanlig nudleprosedyre: hell de forvarmede agglomererte råvarene i formen, start den mekaniske slette overflateprosedyren og pass høy temperatur og høyt trykk til dannelse.

3. Dekalprosedyre: Klipp det lakkerte blomsterpapiret i henhold til blomsterformen, lim det på det vanlig formede servisen i henhold til kravene, blomsterpapiret skal festes, klistremerkeposisjonen er moderat, utseendet er vakkert og klistr blomster og start den mekaniske trykkprosessen.

4. Gullingsprosedyre: Etter at produktet er festet med blomster, spre det lette pulveret jevnt på overflaten av produktet, kan det lette pulveret ikke drysses mindre, ellers vil fargens grad av produktet påvirkes, selvfølgelig ikke lov til å spre for mye. Start deretter maskinen, under maskinens høye temperatur og høye trykk, størkner, overflaten til produktet har den generelle glans av porselen.

5. Poleringsprosedyre: Etter at produktet er produsert, må det poleres og poleres. Fordi de produserte produktene har burr, er det ikke som bidrar til bruk av menneskers liv, og det er lett å forårsake skade på mennesker og hender; derfor er polering og polering avgjørende. Ved polering fjerner polering burrene til produktet, slik at produktet ser vakrere ut og kantene glattere.

6. Inspeksjons- og emballasjeprosedyrer: Poleringsoperasjoner, gå inn i inspeksjonsprosessen, strengt kontrollere kvalitetskontrollen, bør ha førstegangs inspeksjon og omprøving, plukke ut de ukvalifiserte produktene og deretter inn i lageremballasjen.


© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd