Pet Food Skåler

best pet food bowl

I dag er det i øynene til moderne mennesker som smaker sitt liv gradvis bedre, kjæledyrskålene ikke bare ansvarlig for mat og vann for kjæledyrene, men også den estetiske smaken av eieren, som gjenspeiler eierens hobbyer og smaker. Derfor er det mange aspekter å være oppmerksom på matskålene som du liker å møte behovene til kjæledyr.

Keramisk materiale: Det har brannmotstand, syre og alkalimotstand, oksidasjonsmotstand, god elektrisk isolasjon og enkel rengjøring. Det vil ikke smake når det brukes i lang tid. Imidlertid er matskålen av dette materialet lett å bryte. Siden materialet "keramisk" er plast, er skålen utformet i en rekke mønsterformer. Hodepine er imidlertid at de store keramiske kjæledyrmatskålene er tunge og det er veldig vanskelig å rengjøre.

Plastmateriale: Det er mange farger og prisen vil være relativt billig, men mønsteret av plastmatskålen er farget med kjemiske materialer, som lett blir slitt bort under bruk. Selv om fargene ikke er giftige, men hundene er fanget i magen, vil det direkte påvirke helsen til kjæledyret. Så når du velger en plastmatskål, ikke se stilen først. Se på materialet og lukt hvis matskålen har en plastisk smak.

Harpiks materiale: Det er flere og flere typer og stiler for tiden. Harpiksskålen er klebrig og delikat, veldig tykk og veldig slitesterk. Vanligvis er det ikke redd for kjæledyrbiter. Mange funksjonelle matskåler vil velge harpiksmaterialer. .

Rustfritt stål: holdbart og giftfritt og smakløst, men i form av "styling", er det ikke like variert som andre materialer. I henhold til stålets kvalitet og tykkelsen på stålet, påvirker matskålen i rustfritt stål direkte prisen på matskålen. Den største fordelen er at det er lett å rengjøre og desinfisere.


© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd