Plastic Cup Signs

Restaurant Plastic Soup Cups

Plastic cup bunn digital sign meaning

Nr. 1 PET-polyetylentereftalat

Vanlige mineralvannflasker, kulsyreholdige drikkeflasker, etc. Varmebestandig mot 70 ° C er lett å deformere, og det er stoffer som er skadelige for menneskekroppen. Etter 10 måneders bruk av plast nr. 1, kan kreftfremkallende DEHP slippes ut. Ikke sett i solen i bilen; Ikke pakk alkohol, olje og andre stoffer.

Nr. 2 HDPE høy tetthetspolyetylen

Vanlige hvite medisinflasker, rengjøringsprodukter, badeprodukter. Ikke bruk det som en vannkopp, eller bruk det som en oppbevaringsbeholder for andre gjenstander. Rengjøring er ikke grundig og bør ikke resirkuleres.

Nr. 3 PVC PVC

Vanlige regnjakker, byggematerialer, plastfilm, plastkasser, etc. Utmerket plastikk, lav pris, så det er veldig vanlig å bruke, kan bare varme 81 ° C. Høy temperatur er lett å produsere dårlige stoffer, som sjelden brukes i matemballasje. Vanskelig å rengjøre og rester, ikke resirkulere. Ikke kjøp hvis du har en drink.

Nr. 4 PE polyetylen

Vanlig plastfolie, plastfilm, etc. Farlige stoffer produseres ved høye temperaturer. Når giftige stoffer kommer inn i kroppen med mat, kan de forårsake sykdommer som brystkreft og fødselsskader. Hold plastfolien i mikrobølgeovnen.

5 PP polypropylen

Vanlige soya melk flasker, yoghurt flasker, juice drinker flasker, mikrobølgeovn lunsj bokser. Med et smeltepunkt på opptil 167 ° C er det den eneste plastkassen som kan plasseres i mikrobølgeovn og kan gjenbrukes etter omhyggelig rengjøring. Det skal bemerkes at noen kokekar med mikrobølgeovn er laget av nr. 5 PP, men dekselet er laget av nr. 1 PE. Siden PE ikke tåler høy temperatur, kan den ikke plasseres i mikrobølgeovnen sammen med esken.

Nr. 6 PS polystyren

Vanlige boller med instant nudler, matvarer med hurtigmat. Kan ikke plasseres i mikrobølgeovn for å unngå utslipp av kjemikalier på grunn av overdreven temperatur. Etter syre (som appelsinjuice) og alkaliske stoffer, vil det dekomponere kreftfremkallende stoffer. Unngå å pakke varm mat med en matbit. Ikke bruk en mikrobølgeovn til å lage boller med nudler.

PC 7 annen klasse

Vanlige vannkoker, mellomrom og flasker. Varemagasiner bruker ofte vannkopper av denne typen som gaver. Det er lett å løsne giftig stoffet bisfenol A, som er skadelig for menneskekroppen. Ikke varme under bruk, ikke utsettes for direkte sollys.


© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd