Fordelene med melamin servise

Melamin servise, laget av et materiale som kalles melamin harpiks. Siden fødselen i Sveits i 1938 har den spredt seg over hele verden og har nå en historie på mer enn 70 år.

Sanitært servise

Melamin servise har vært kjent som plast servise i de beste elevene, ikke bare i familien måltid ofte se, i sykehus, skoler, restauranter og andre steder er mye brukt. Teksturen mellom vanlig plastbestikk og steingods har ikke bare teksturen som ser høy kvalitet ut, men også ikke er lett å vises arr, bakterier er vanskelige å reprodusere.

Ikke varmt

Og denne typen servise også på grunn av forholdet mellom materialkvalitet, varmeoverføring sex er dårlig, uansett bli multiplisert på en kald eller varm tallerken, er ledningstemperaturen ikke lett.

Ha en hardhet

Det er også det vanskeligste plastmaterialet i verden, med egenskapene til å være vanskelig å skade. Selv om det faller til bakken, vil det ikke bli brutt inn i dregs. Når to par krangler, kan de falle og leke med hverandre.

Fargerike mønstre

Kjennetegnet av melamin lar det vise fargerikt materiale, bruke denne egenskapen, kan tilfredsstille ideen om at stylistutvikler originalitet vilkårlig på en hvit tallerken. Som sådan er de fleste melaminplastplatene fargerike og har unike design.

Høy temperatur endres ikke

Vanlige plastplater vil oppløses og deformeres ved oppvarming til høy temperatur, mens melaminplastplater tåler 180 grader høy varme, noe som gjør askebegerbruk helt ikke noe problem.


© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd