Typer kjæledyrmatskål

Anti-choking (slow food) spisekummen: noen hunder spiser for fort, ikke bra for fordøyelsen, så velg funksjonen til å kvele (slow food) kummen er veldig praktisk, denne typen risbassenginteriør vil designe noen "små stikker ut "eller" lite gjerde ", kan effektivt kontrollere hundens spisehastighet.

Sklisikker spiseskål: kjæledyr er dyr, å spise er ikke som oss mennesker kan være en skål i hånden å spise, slått spiseskål er også en vanlig ting. Velg base for å designe en sugekopp eller sklisikker gummipute med bunnring med sklisikringsfunksjonen til den mest passende skålen.

Timing feeder: denne typen matskål med fôringsfunksjon for timing kalles "pet timing feeder". Det er perfekt for de som ikke kan garantere å mate kjæledyrene i tide hver dag. Bare angi tid og mengde mat før du skal ut. Så snart klokka er satt, vil kjæledyrets smarte tidtaker spille en forhåndsinnspilt stemme, og deretter helle maten automatisk når "klatteren" går av, slik at hunden din kan gnage på den. Selvfølgelig er en hundefôr med en fast tid dyrere.

Sammenleggbar bolle: Denne bærbare bollen er laget av Oxford-klut eller plast og har et vanntett fôr til når du skal ut og mate hunden din.

Veiebolle: utseendet til denne bollen kan hjelpe eieren med å kontrollere fôrmengden på kjæledyret nøyaktig og digitalt, kombinert med visse profesjonelle råd. Ikke bare kan hjelpe kjæledyret til en rimelig ordning av matinntaket, men på den annen side kan du også unngå matsvinn, enkelt og effektivt, raskt.

© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd