Tilgang til materialet vi bruker til melamin servise

Melamin - Fullt navn er melaminharpiks, i navnet heter det en vakker og slitesterk redskap (som vist) på kinesisk, også kjent som pyrimidin, imitasjon porselen, plastporselen, er et kjemisk råmaterialeprosesseringsprodukt, men også en populær i Kina, en ny servise. Vitenskapelig navn er melaminharpiks, engelsk navn som melamin.1.Ingredients og prosesser


Dens råmateriale for massen ved å legge til en rekke kjemiske råstoffer og harpiks utviklet fra pulvermaterialet forvarmet) etter termoplastforming med høy temperatur, og deretter etter flere behandlinger, blomstert papir og gullpulver festet til dannelsen av embryokroppen , etter høy temperatur Mold pluss en slipingsprosess og laget. Etter produksjonen av produktet i tillegg til det generelle utseendet av keramiske og lyse, men har også kjennetegnene for slagfasthet ikke ødelagt, og syre, alkalier, laget av servise, varmebestandig temperatur på +120 grader -30 grader, og vil ikke produsere skadelige giftstoffer, uansett om de er til personlig bruk eller gaver av bruk av plastprodukter, ikke kan sammenlignes med det generelle produktet, men også på grunn av dets ikke lett ødelagte egenskaper, av de fleste innenlandske og utenlandsk næringsmiddelindustri og familien som brukes.


2.Features


Ifølge Taiwans "Evening News" rapportert den 2. juni 2009, melaminmælkspulverhendelsen i 2008, Taiwan-myndighetene på en rekke mat for melamin-deteksjon, men omfanget er begrenset til mat, ikke utvidet til matbeholdere, Will være for butikker, dagligvarebutikker som selger 20 stykker melamin apparater for sikkerhetstesting, funnet 100% melamin melamin, Forbruker Foundation kalt for etablering av teststandarder.

Forbrukerne vil påpeke at bruk av spedbarn og småbarns appetittretter, slitesterk og trykt tegneserie mønstre, mange foreldre som et godt valg når man spiser og melamin servise på grunn av en vakker, de siste årene har det blitt en felles betegnelse for restauranter og snackbarer. Hvis råmaterialene til melamin servise er dårlige eller trykket eller temperaturen er dårlig under produksjonsprosessen, vil kvaliteten på oppvasken bli påvirket og kvaliteten på oppvasken blir dårlig Melamin servise eller klær lastet med varm mat, Det er mulig å oppløse melamin eller formaldehyd og andre giftige stoffer, menneskekroppen påvirkes negativt. Slik at forbrukerne vil være bekymret for de 20 tilfeldige prøvene av melamin servise, "Japan Health Test Method" for forsøket, er resultatene av 20 stykker melamin retter melamin melamin. Forbrukerne mener at melamin som industrielle råvarer, hvis et stort antall menneskelige inntak vil føre til forgiftning, tretthet, irritabilitet, kvalme, appetittløp, hematuri, urinreduksjon og andre symptomer, bør såkalte relevante enheter umiddelbart etablere en matbeholder melamin Relaterte teststandarder, den andre industrien bør også markeres ved bruk av advarselsskilt for å minne forbrukerne om ikke å bruke melamin servise for mikrobølgeovn oppvarming, for å unngå overoppheting eller sur mat, for å sikre mattrygghet. Forbrukerne vil påpeke at melamin ikke bare er tilstede i mat, mer sannsynlig å oppløse seg fra beholderen som inneholder mat, og deretter forurense maten under magen, slik at forbrukerne ikke vet effekten av sunn mat, spesielt dagens taiwanske utenlandske matvarer familie Mange, markedet benyttet ofte melamin servise ble forbrukerbase av testfokuset.


© Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd